second pregnant

Nak tanya..kalau bersalin yg first dulu czer..kalau bersalin untuk next baby, ade peluang ke utk bersalin secara normal.?

2 Các câu trả lời

Utk salin nor mal ade peluang, mcm sye jgk 1st baby czer ade gdm, bila pregy 2nd nie ade mslh uri kt bwh, pastu gi hosp jumpa pakar O&G scan dktr ckp uri kt atas, tpi dktr pkr akn tnya nk salin normal @ czer,ikt pnglmn dktr 2 sbb sstgh ibu klu 1st dh czer nk salin kedua2 pn nk czer jee yg 2 dktr pkr bgthu kt sye lah. Due date : 9.3 nie klu x salin lgi mse kndgn 39w kna jumpa dr nk cek air ktbn,brt baby semua, semoga diprmudhkan semua urusan sis 2yg tunggu hari nk bersalin

5y trước

Semoga dipermudahkan ye..😊😊

In shaa allah ada peluang.. Nt 8 bulan doc pakar akan check parut lama n akan decide awk blh bsalin normal atau pn kna czer lg.. Faktor lain utk kna czer lg bila bby pramatang n baby besar.. Adik ipar sy baru selamat melahirkan scra normal ank kedua, ank sulung dia czer dan saya pn tgh menunggu untk bsalin anak kedua mudah mudahan dpt bersalin normal sy pun ank pertama czer.. Bnykkn berdoa