1st baby

hi nak tanya,kalau baby dah 35weeks ,memang susah nak tido ye ,pinggang selalu sakit?lepas tu cepat lapar..normally ke tu?

2 Các câu trả lời

Tak boleh tidur tu normal . Yang lain lain tu bergantung pada badan masing masing . Semua ibu hadapi cabaran yang lain lain sebab badan berbeza . Yang lapar tu pun betul , waktu third trimester saya punya portion setiap kali makan dua kali ganda lepas tu saya makan banyak kali . Tapi masa pantang saya turun kan balik berat 😁

5y trước

tu lah...kadang2 tgh pagi pun lapar,tapi tahan tggu siang,boleh ke tu?

hi mommy! samalah kita..susah nk tido sbb time kita nk tido, time tu la bby aktif..hahaha..n perot slalu mgeras je

5y trước

betul ...time tu lah pinggang sakit,susah nk tdo ....tdo2 ayam je..😅