demam masa mengandung

nak tanya,if ibu demam/selesema masa awal kehamilan ada effect ke dgn bby? saya tak berani nak makan panadol or apa2 ubat dlu. pregnant sblm ni pun mcmni,demam memanjang. tapi gugur masa 13weeks (janin bhenti membesar masa 8weeks) yang kedua,boleh ke saya buka buku pink awal memandangkan saya ada history gugur?

3 Các câu trả lời

demam/selsema takde effect apa2 pd baby. boleh je bukak buku pink awal, call kk set appointment. time pregnant ni boleh je makan panadol, kalau sy time pregnant kena selsema, sy makan ubat loratadine.

5mo trước

paracetamol 500mg sahaja sis. tak kesah apa jenama janji 500mg.

pergi je ke kelinik jumpa doktor..sebab ada ubat x boleh di ambil waktu mengadung..