Demam

Hi mommies! Nak tanya, kalau demam time pregnant ni, normal ke? Sbb pegi klinik doc bagi ubat, tapi tak berani nak makan ubat tu. Hari ni dah masuk 3hari demam

2 Các câu trả lời

Napa x makan ubat? Sy pernah demam & pegi klinik. Doc bg ubat yg ssuai utk org pregnant. 5 hari sembuh. Demam bahaya utk org pregnant. Belek buku pink sis demam tersenarai perlu ke klinik/hosp segera.

5y trước

Alright. Takut nak makan sbb ni first baby. InsyaAllah lepas ni saya makan je ubat tu. Thank youu

Kalau dr bagi ubat kena makan.sebab kalau suhu badan awak tinggi sangat baby awak boleh kena benda yang tak mengizinkan.kalau takut nak makan ubat cuba tanya second opinion dari dr lain.

5y trước

Oh yeke? Okay okay nanti saya makan ubat tu