Mengandung atau tak ?

nak tanya,haritu sy ada cek pkai pregnancy test pada 22.1 , 25.1 & 26.1 tp kputusan samar² je positif..skrg sy alamai pendarahan adakah sy dtg haid ? atau sy tak mengandung 🥲hmm sedih pulak rsanya..boleh tak sapa² yg jwb? sebelum tu trikh period saya pd 29.11.23 bln 12 sy tak period .. lpstu period 2.1 & harini trikh 2.2 kluar drah , soalan sy adakah sy mngandung atau tak ? darah haid ke ?

1 Trả lời

Kalau positif samar kira mengandung tp kalau ada pendarahan eloklah ke klinik check takut2 risiko gugur atau upt tu problem

5mo trước

trima kasih tlg jwb ☺️