folic acid

Nak Tanya..folic acid makan sehingga bila ye? Belum ade pngalaman..Mohon share info/pendpat..tq semua?

6 Các câu trả lời

Kena makn smpi bsalin..sbb tu utk tumbesaran baby...jom join group mumy sharing blh share ape sja psl pregnancy,baby,pantang or borak²... Yg penting for women only ya...https://chat.whatsapp.com/Hw06s0iMcYJLI3nkFZENUv

5y trước

Tak boleh download

Sy mkn sampai 13 minggu...pastu nurse tukar obimin sb kandungn mkin membesar dia ckp

Saya makan sampai sekarang dah 34 week. Plan memang nak makan sampai bersalin.

Utk kehamilan n penyusuan pun boleh jek..

Sy mkn smpai 13w..pastu tkr ke iberet

Saya sampai bersalin slalunya..