BERSAUNA dan BERURUT SELEPAS GUGUR

Nak tanya,boleh x nak bersauna dan berurut lepas keguguran?baru 4 hari keguguran...tq mama2 ❤️ #pleasehelp #seriusnanya #bantusharing #miscarriage

3 Các câu trả lời

mcm tahun lepas sy gugur, saya berurut 3 hari. kalau sebelum urut tu, sakit sgt dekat bhagian rahim tu, nk buang air pun sakit kt dalam. lepas urut, lega sgt2. rasa sihat. tapi try tnya pendapat org2 lama sekali. kalau bersauna, saya x pasti.

1y trước

ok tq awak...

Boleh je sis. Lagi bagus, naikkan balik peranakan.

12mo trước

lepas gugur tu nak naikkan balik peranakan kite tu hari ke berapa ye?

Boleh sgt digalakkan

1y trước

ok terima kasih...🥰