Asid folik

Nak tanyaa...waktu sebenar makan asid folik ni time bila ya mommy²...kaa bila² ja boleh...selepas or sebelom makan🤭nak tanyaa nurse segan plak..tanya sini laa..🥴😁

2 Các câu trả lời

benda paling penting bila nak jadi parents ni, JANGAN SEGAN tanya apa pun dgn nurse/doktor. diorang yg ada ilmu lebih dan berpengetahuan dari orang biasa. tapi nak makan tu seeloknya sebelum makan, atau 2-3 jam selepas makan

bila2 boleh asalkan awak boleh telan x muntah balik folic acid tu. cuba ambil sejam dua lepas makan atau sebelum tidur