Klinik detail scan Ampang

Hi, nak tanya which klinik area Ampang or Setiawangsa, Wangsa Maju or Nilai dan Sepang yang very affordable utk buat detail scan ? Pls suggest thanks ?

4 Các câu trả lời

Klinik ni kalau jumaat 2D scan boleh walk in jee rm15.. Hari biasa 45.. So far sy dh 5kali scan 2D.. N dh buat sekali detail scan, harga 100... Buat appointment dlu.. Ahad ni sy scan 5D kat sini.. Seriously best giler scan kat sini.. Doc sangat2 ramah n mesra:))

5y trước

Most welcome:))

Klinik azzahra, Ampang sis...tu ramai yg share contact utk poliklinik tu...moga Allah permudahkan ya sis...Aamiin 🤲💕

5y trước

You're most welcome sis... 🥰

No tel utk wssap : 01152300300 Kalau awk mintak appointment utk detail scan rabu harga rm80.. Hari biasa 100.. Sabtu/ahad 130

5y trước

Yup.. Yg terbaru.. Sbb smalam sy buat appointment utk 5D

..