Waktu beranak

Nak tanya waktu beranak kat hospital kerajaan bileh bawa husband tak ?#ingintahu

2 Các câu trả lời

ikut undang² dri hospital juga... ada yg boleh dan ada yg tidak boleh... sis kena la tnya kat hospital tmpt sis bersalin nti, boleh bawa husband or no... klo saya, setiap kali saya beranak, Husband tak perna ikut... mertua dgn ibu pun tak perna... bersorangan aku d bilik bersalin, hnya d temani oleh nurse²... 😊

2y trước

hihi... saya masa baby 1st pun takda yg teman... nurse tak bagi husband masuk dlm bilik bersalin... semoga sja d hospital tmpt sis bersalin nti akan d benarkan husband ikut masuk 😊

ikut pada hospital juge