pkp

Nak tanya time pkp dah longgar ni boleh tak kalau suami teman masuk dlm labour room? Saya pregnant anak pertama. Saya perlukan sgt2 suami di sisi time bersalin nanti. Saya takde mak bapak. Saya cuma ada suami je dlm hidup saya. Dia lah semangat saya. Due saya 3/7 mungkin kene checkin awal time 38minggu. Harap ade sesape boleh jawab soalan saya ye. Terima kasih.

28 Các câu trả lời

Saya bersalin dekat HKL 2 minggu lps, suami boleh teman dkt labour room

4y trước

Boleh je husband teman. 5/5

Klu suami tak dpt teman,sis kena kuat..kena berjuang habis2an..

4y trước

Semoga sis kuat..aminn

HKL suami boleh teman dalam labour room.. sye bersalin 17/4...

4y trước

Time layan contraction tu suami boleh teman tak?

Saya duduk di gombak dan dijangka check in hosptal selayang.

4y trước

Selayang boleh teman ke?

Baru ni tanya doktor kat HWKK Kuala Lumpur kata tak boleh.

4y trước

Salah2 bukan 8/5.... 15/5

Pegi swasta sis. Kerajaan majority x boleh masuk

3/7 smpat kot pkp hbs...doa je byk2 awk....

4y trước

3/7besday saya..😍

Swasata boleh sis