Buku pink/ hosp

Nak tanya, time appoint haritu nurse ada tanya nak bersalin kat mana. saya jawab hkl tapi bila saya buat research balik saya nk bersalin dkt hta. perlu ke saya inform nurse tu semula?

2 Các câu trả lời

boleh je nak inform. nurse skrg senang by whatsapp pun dah boleh. jgn risau ya mommy. moga selamat bersalin utk mommy & babyy🤍

Rsanya hkl tu mmg hta. Sy pun ckp dkt nurse hkl, pstu jumpa Dr , dia tanya , sy jwb hkl juga, then dlm buku tu Dr tulis HTA KL

2y trước

ohhh. bila ye tu wak? dalam tahun ni jugak ke?