rendaman faraj

hi , nak tanya .. tak pedih ke kalau rendaman faraj tu guna garam kasar ? garam kasar yg biasa ke ? and biasanya buat masa hari ke berapa eh ? #ingintahu #firstbaby #pleasehelp

3 Các câu trả lời

oh sy biasa rendam air garam kasar suam sikit je bila ada masalah keputihan.. insyaAllah lepas tu lega n hilang keputihan. tak pun amalkan minum yakult utk elak keputihan. yakult or yogurt. tak pedih pun rendam air garam kasar tu kecuali kalau ada luka pedihlah

1y trước

Ohh mcm tu. Okey terima kasih

awak nak buat rendaman garam tu utk apa ye? kalau vagina awak xde gatal2 or tak luka boleh je nak buat. kalau ada luka2 mmg pedih la jawapan dia.

1y trước

Saya rasa tak selesa sbb keluar keputihan tu. Tak tahu lh nak kata byk ke tak. Tapi bila bersama dgn suami tu keputihan akn melekat kt kemaluan suami saya. Cuma keputihan saya tak rasa gatal or berbau sgt lah

Garam bukit sis ada yg halus. Buat sekarang pun boleh and dalam pantang.

2y trước

kalau dalam pantang tu kan, selalunya hari keberapa baru boleh buat ye? bagi sembuh luka jahitan dlu ke?