15Week😊😊😊😊

Nak Tanya sya dah 15Week dan selalu ada kluar Warna Coklat pekat Tekstur dia mcm darah beku tuh kental sikit Normal ke ?Risau pulak#seriusnanya #firstbaby #ingintahu #bantusharing

5 Các câu trả lời

kalau skluar spot darah bercampur sakit perut itu tk normal . kalau keluar darah coklat tu doc kata normal je . kalau nk kepastian pegi buat scan dkt klinik

2y trước

ini tiada sakit ap" Tiba"sja kluar nanti time nak pi kencing baru tngok sluar ad wrna"coklat

i pn 2 3 hari lepas keluar darah coklat² alhamdulillah baby ok doc cakap mungkin sbb penat n stress. n mungkin sbb lasak 😅

2y trước

mungkin lah jg sbb ramai sya tanya kat sini yg prnah mngandung cakap normal"Je klo tak bnyak jngan stress sja🤣

Dr ckp klau ad darah coklat or merah waktu prgnt x normal. Pi klinik check sis

dear, you dah jumpa doc? better pergi for further checking. for me, tak normal.

2y trước

😥Yalah Memang Nak Gih jumpa doctor lagi nih dulu dah jumpa tpi doc ckap nnti lepas 2 Minggu gih jumpa Lagi sya langsung doc pakar sbb prnh pendarahan teruk nasib baby selamat

better refer doctor dear..