8 week 5hari

Nak tanya sy start sakit bahagian bawah perut tp x de kluar darah ke ape cuma terasa sakit sedikit normal ke

4 Các câu trả lời

awak sama minggu dgn saya. sama kdg2 rasa sakit cm tu jugak😓 kdg2 tu risau smpi asyik lari ke toilet sbb nk tgk ada bleeding ke tak

1d trước

Betul sama mcm sy , sy pon kejap2 pg toilet sbb risau Takot bleeding ke ape

awk sakit belah kanan ke kiri.. sy pun sme ,8week 1 hari , sakit mcm pedih belah kanan

1d trước

Sy sakit tengah2 kadang kt pangkal peha

tu pelvic pain. biasa sbb rahim tgh nk membesar jd normal rasa skit ckit

klau mild pain tu normal