Berdarah sedikit

Nak tanya normal ke berdarah sedikit masa week 6 ,Sy last period 1/6 ,tak de rasa sakit perut ,cuma sakit belakang, firstime hamil .tolong korang .maaf gamba kotor

Berdarah sedikit
7 Các câu trả lời

Better pegi klinik. Saya jadj macam tu juga. Warna pekat dan banyak macam tu. Doktor scan tak nampak apa2. Second scan nampak kantung tapi kantung tak berkembang mengikut usia.. saiz kecik 4 minggu dari usia sebenar. Hujung bulan 7 ni final untuk tahu baby dah berhenti develop atau normal.

Sis monitor berapa hari keluar darah. Kalau lps ni berserta sakit ari2 atau mcm period pain pi klinik scan.

Bahaya ni. Better check. Tu bukan sikit tu. fresh blood plak tu. semoga awak dan baby sihat.

Pls Go To Kilink Or Hospital .. It's Fresh Blood . I Pray Baby Is Ok

1y trước

dah pergi tapi Dr suruh pantau air kencing KT rumah je ,

Jumpe Dr please.. bawak gmbr ni sekali

fresh blood ke,?better p klinik/hospital

sama saya pun macam ni dh 7 minggu normal ke ye

1y trước

xnormal sis better pegi hosp ya sy dlu mcm ni jgk … lama2 makin byk last keguguran cpt2 pegi hosp