sakit pinggang

hi. nak tanya, sy sakit pinggang teruk sgt. sampai tk boleh tunduk. buat kerja pun effect sampai ke pinggang. nk jerit pun rasa sampai ke pinggang. kdg2 kalau tgh buat something, rasa terlock sampai menangis sbb sakit sgt. normal ke? sy baru masuk 2 bulan. ni 2nd time pregnant. #pleasehelp #sakitsangat 😭

2 Các câu trả lời

Saya ada tengok satu webinar ni, kalau sakit tu sampai mengganggu rutin harian kita, dia dah jadi tak normal. Kena consult doktor untuk pertanyaan lanjut. Kalau setakat sakit pinggang biasa dan takde sampai ganggu rutin kita, itu dikira masih normal.

2y trước

mmg mengganggu. mostly sy cuma baring je sbb buat apa2 semua sakit 😥 thank you ye. nnt sy consult doctor kalau harini masih sakit.

Banyakkan minum susu

2y trước

🥰