Makan Ikan Pari Lepas 44 hari berpantang

Hi nak tanya, sy dah makan ikan pari lepas 44 hari berpantang. Sy gtau mak sy, mak sy terus terperanjat. Kenapa ya? Apa akan jadi? Tolon jawab pls sy tkut #bantusharing #firstmom #ingintahu

2 Các câu trả lời

betul, saya pon makan je telur dan bersalin czer, so far tak ada apa2, sebab telur pon bagus merawat luka, banyakkan membaca

Ada tanya mak awak tak kenapa? Selagi awak takde masalah alergik, takde masalah pun sebenarnya. Takkan jadi apa2 😊