Badan gatal-gatal

Hi nak tanya, sy baru lepas bersalin 20/5 haritu, and since tu ay persan yang badan sy naik biji-biji gatal tu? Ada yang sama mcm sy? Boleh share cara mengatasi tak?

2 Các câu trả lời

Saya pun ada naik gatal2 lepas bersalin haritu. Letak bedak aiken baru kurang dan tak boleh berpeluh2. Kalau berpeluh2 mula lah gatal2 naik balik