Susu frisolac

Nak tanya susu frisolac okay tak untuk baby 4bulan girl?sebelum ni anak saya minum susu similac lactoce free tapi masuk 4bulan ni dia macam taknak susu tuh jadi kurang nyusu .nak suggestion susu apa yang okay.dah try S26 gold tapi dia jadi alahan naik ruam.

3 Các câu trả lời

Ssh nk ckpla sis, sbb kene try error, sbb saya smpi 5 ke 6 kali tkr, skrg anak saya dh 4 bln die dh xnk susu fm die nk fully bf plak, mcm2 ragam baby ni, huhu, cbela sis bgi dlu tgk cmne sesuai ke x

baby kita sama. first minum similac lactoce free then tukar s26gold naik ruam. now bagi similac gold so far alhamdulillah serasi n baby suka. 😘

saya rasa umur 4 bulan ni memang baby kurang menyusu la. Anak saya pon macam tu sebab dah pandai meniarap dan main, tak fokus menyusu. Kena pujuk.

10mo trước

Betul laa anak sye pun lagi suka isap jari daripada minum susu huhu 🥺