baby cirit birit minum susu frisolac

Hi mommies, ada yang tahu tak susu mana lagi yg boleh try untuk baby. Haritu susu s26 dia sembelit + berkahak then doktor suggest tukar frisolac tapi jadi cirit birit pulak. Neo baby pun dh try dia sembelit smpai 2 hari x membuang..boleh suggest tak susu apa lagi yg okay untuk baby. #bantujawab #SeriusTanya #firstmom #bantusharing

baby cirit birit minum susu frisolac
4 Các câu trả lời

if sis guna frisolac AR cuba campur dengan susu FM lain jugak. sebab anak 1st saya pun masa newborn kerap sembelit bila bawak ke pakar kanak-kanak dia suruh selang selikan susu frisolac AR + susu fm yang lain. susu frisolac AR ni anak saya kerap sangat berak cair macam ni so kena campur.

Baby yg minum frisolac najis memang akan jadi mcm ni utk awl permulaan , bila perut baby sudah okey , najis akn berkurangan dan baby tdk akn kerap membuang sudah. boleh search lebih bnyk info tentang susu frisolac kalau mcm sis kurang yakin .

2mo trước

ouh yeke. sbb saya risau, xpernah² dia berak bnyak then najis dia cair sikit..

Cuba try morinaga. Baby saya alhamdulilah okay. Boleh cari dekat farmasi

Try Dutch baby