First Trimester

Hi all, nak tanya supplement apa yg recommended utk di makan masa first trimester? I skrg 9weeks pregnant tp I makan folic acid jer. My gynae x bg vitamin apa2 selain folic acid. So nak tanya mommy2 experience kat sini. Tqtq

4 Các câu trả lời

Suplement atau benda² tambahan nak makan better consume bila kandungan at least da 3 bulan ke atas. Awal² makan folic acid je da ok or vitamin yg kk bagi

4y trước

OK tq so much 🙏

slalunya doct kan bagi duphaston (ubat kuat rahim) dgn folic acid je mkn smpai 3 bln. pastu bru doct tambah supplements laen.

Sy makan brand Shaklee set kehamilan punya. Tapi kena rajin telan ubat everyday hehe.

Kalau doctor saya.. dia bagi obimin pluz.. masa 5 weeks ..