Sign Of Pregnancy

Hi, nak tanya sini pernah ke cek upt positif tpi sbnarnya tak mgandung? Mcmna blh jdi bgitu ye?

3 Các câu trả lời

Chemical pregnancy atau ada cyst.. Cyst pun boleh buat upt positive

5y trước

Atau maybe luar rahim. Tp awal lg kot tu yg scan mmg tak nampak. Cuba tggu dulu lg 2 minggu then repeat scan. InsyaAllah ada tu.

Sy pernah.. chemical pregnancy.

5y trước

Mase ni mmg 1 line kabur.. baru2 lagi.. hcg tak cukup lagi.. tapi 2 line la jgak.. seblom sy cek upt.. mmg ade spoting 1 hari.. lpas 3-4 hari bleeding plak sampai 7 hari. Hari ke 8 turun darah period. Dlam mase bleeding tu, pi scan tak nampak kantung or janin or tanda2 lain preggy la.. down gak bile doctor pakar swasta tu cakp u tak pregnant. ( dlm ati yg aku dok cek upt tu ape..) ikutkan at 5week 3day sy cek balik upt. Mmg takde lagi 2 line ..

Chemical pregnancy kot.