scan

Nak tanya sikit kalau repeat scan setiap minggu bahaya tak? sebab 5 week scan klinik kesihatan ibu mengandung selepas itu 6week masa admit wad kat hospital scan lagi... sekarang 8 week scan dah ada heart beat tapi hospital lagi panggil untuk scan masa 9week.. habis lagi kena pergi klinik kesihatan ibu mengandung untuk hamil macam mana itu normal ke scan..

1 Trả lời

Takda masalah pun kalau selalu scan. Takda memberi apa-apa effect kepada baby and ibu.