BERSALIN BANGUNAN BARU HOSPITAL KLANG

Nak tanya, siapa mommies yang ada pengalaman bersalin di Bangunan Baru Hospital Tengku Ampuan Rahimah Klang, ok tak? Suami boleh masuk ke?

25 Các câu trả lời

Tak boleh teman dlm labour room.. Jika ad komplikasi bru suami akn dipanggil.. Dlm wad smpaikn discharge smua kena buat sendiri.. Nt nurse akn bantu

Tak pasti kalau 2020 suami boleh teman ke tak dekat wad bersalin... Tak silap hospital tengku ampuan rahimah ni mcm susah sikit nak bagi suami masuk

4y trước

Ye sbb ade kes dlu sang suami y teman ni p intai org sblh y nk bsalin lps tu trus pihak hospital x bg suami masuk.. Y ni lma dh kes nya, wad lama dulu... Mgkin sbb tu htar ni perketatkan praturan.. Tp wad baru ni xtau la kot2 dia dh ada bilik asing2 ke mcm mana

Saya bakal bersalin tahun ni dekat hospital klang inshaAllah..harapnya okay okay je lah dipermudahkan semuanya tanpa ada halangan apa apa

Takde lagi pengalaman bersalin dekat hopistal klang...tapi baca review macam okay je... boleh dah ni survey untuk bersalin tahun depan

kawan sy br shj bersalin di htar 2hr lps..bersalin normal.. dye gtaw bole je Suami temankn dlm labour room..

5y trước

katanye normal boleh Suami temankn. tu yg sy dpt info Dr kawan.

hi, sy bakal bersalin thn ni 2022. ada tak yg tau suami dibenarkan trman masuk labour room atau tak ye waktu skrg ni?

Bersalin dekat hospital klang awal tahun haritu... tapi suami tak boleh masukk..sedih saya sbb awal awal kata boleh

Tak boleh masuk rasanya kalau dekat wad bersalin hosp tengku ampuan rahimah klang ni.. cousin saya kena haritu

Setahu saya kalau bersalin normal dekat hospital klang ni boleh suami teman sekali..kalau czer taktau cemana

Lari tajuk jap..wad bersalin hospital tengku ampuan rahimah klang ni okay tak?

4y trước

Ok sgt sis.. Kalau dapat wad 5dahlia b kalau x silap lg best nurse2 sana baik2 blh buat gurau mcm member lg