Kandungan 15 minggu

Nak tanya semua. Kandungan sy dh 15 minggu.. sy dh dpt rasa pergerakan dia walau pn slow.. Tp hari ni dia kurang aktif.. Normal ke? Risau pulak saya #firstbaby #seriusnanya #1stimemom

2 Các câu trả lời

Kalau puan risau, puan boleh terus ke klinik.. kdg2 baby tidur..sy dulu pun baby kurang aktif..masuk 20 minggu ke atas baru aktif sangat3..

Awal tue rse..kalu kami 15w rse macam angin lalu camtue je n penah tnye doc die ckap kalau betul rse pun 20w ke atas bg -st baby..

3y trước

ye.. alhamdulillah sy dpt rasa awal sbb baby sgt2 aktif... alhamdulillah pergi klinik doc ckp dia menyorok je