Sijil nikah atau sijil rujuk (sijil nikah baru)

Nak tanya semuaaa yg pernah bercerai dan rujuk semula. Yg nak bersalin anak kedua. Nanti dekat hospital kita kena sediakan sijil nikah lagi keee. Mcm first time bersalin tu? Mcm saya pulak nak bersalin di hosp cyberjaya. Rasa rasa kalau bagi kad nikah je okay tak? Sbb kalau ikut kan status saya ni dah dirujuk semula. Dorang nak jugak ke sijil rujuk semula?

1 Trả lời

based pengalaman saya ank pertama he minta surat nikah. yg ke 2 ke 3 ni dia tak minta dah sis. but takut hospital lain2 procedure. better awal tanya hospital