mummy not well

Hi, nak tanya. Saya X sihat, mengalami selesema akibat terkena hujan. My baby(8 month) still breastfeeding, X minum Susu lain. So safe tak utk dia kalau saya breastfeed dia atau dia pun Akan kena selesema??

1 Trả lời

apa yg sy tahu...blh shj bg bby susu bdn kita..sbb dia akn build antibodi bdn tuk.protect baby dr demam n etc dan xkn berjngkit pd bby....tak salah saya la..penah baca artikel ttg ini..tp xtw btl ke x...jika xbtl sy hrp ada mommy lain di tAp dpt btlkn statement sy ni..😉✌