TAK SELESEMA TAPI BERKAHAK

anak saya tak selesema tapi saya dengar bunyi mcm berkahak. kalau minum susu botol selalu tersedak dan skrg dia jdi kurang minum susu. umur baru 2 bulan 20hari. ada tak tips utk hilangkan kahak atau ubat yg sesuai utk baby? 🥺

1 Trả lời

Baby newborn xde ubat utk selesema. Klu pergi klinik dorang akan bagi ubat titis yg isi air garam tu je, titis dlm hidung baby. Doctor just suru teruskn breastfeed je utk kuatkn immune bdan baby. Nti lama2 akan hilang sendiri, ada yg cpt ada yg ambil masa. Tp klu sampai baby tu ssh nk bernafas, nafas laju, pergi emergency terus