Bersama waktu pregnant

Nak tanya, saya sekarang pregnant 14w. Boleh bersama suami ke ya? #ingintahu

13 Các câu trả lời

boleh sis tak ada masalah😊 cumanya jika ada berlaku pendarahan kena segera jumpa doktor tau 😉

boleh. pesan suami hati3 jgn ler ganas2.. tpi sy dh 5bulan bru bsma risau punya pasal 😂

boleh macam biasa. just bila perut dah besar boleh check position yang sesuai

Boleh sis , saya dari awal tahu pregnant pun tetap bersama macam biasa 😉

7mo trước

Oh yekee. Saya sebab first time pregnant so tak tahu boleh bersama ke tak. Jadinya was was, takut 🤣 so boleh lah yee 🤭 okay thankyou sis

boleh... main mcm biasa je... mcm x mgandung tu

Boleh but kena hati2 jgn kena perut

bole je sis tapi jgn kasar taw

bole janji jangan kasar2 🤭

tri 3 nanti lagi digalakkan bersama

3mo trước

merangsang contraction

boleh jee sis