Sakit Perut

hello , nak tanya saya sekarang preg 16 minggu , normal ke kalau kadang2 sakit perut ? sakit tu rasa sakit dekat bahagian atas perut . rasa mcm senak pun ada mencucuk2 pun ada . rasa mcm angin perut bila tak makan pun ada . #firstmom

1 Trả lời

angin tu...biasanya sya paksa setiap hari pergi buang air besar dan kentut...klw x sya jd susah tidur di sbbkn perut bhgian atas cm kembung...cm nk gastrik....kene mkn vitamin atau buah...skrg sya dh 22 w...masih angin and sembelit...bila check kandungan baby oke je x de mslah..cuma angin tu buat perut x selesa..