Spotting pregnant 24 minggu

Hi nak tanya saya pregnant 24 minggu keluar spotting coklat gitu. normal ke ya atau tanda saya penat sangat raya? #firstmom

2 Các câu trả lời

Selalunya sebab penat tu. Kena bed rest. No worries mummy. Og je klinik nanti doktor akan scan. Sy haritu pun spotting banyak hari tp bukan sbb penat tp sebab keputihan. On antibiotik alhamdulillah skrg okay dah. Baby pun okay je. Jadi jgn risau okay. Jgn dgr kata org or google. Just pg je klinik.

ia tidak normal..even hanya setitik shj spotting.. dkhuatiri tnda awl tuk alami keguguran....better g hsptl asap dptkn rawatan kadar segera dan Mg dpmudahkan segalanya amiin