scan 8 minggu

Nak tanya.. saya dh masuk 8 minggu. Doc scan hanya nampak kantung je walaupun scan melalui bawah.

2 Các câu trả lời

ikut tarikh period ke 8 weeks tu ? kalau ikut pengalaman sy dulu 10 weeks x nmpak kantung. repeat scan 2 minggu lps tu baru nmpak janin & heartbeat scan dr bawah. rupanya baru 6 weeks ikut tarikh scan. sy jenis period x tetap

4y trước

semoga dimudahkan urusan sis ya

Sama macam saya, kalau ikut date 8w 1d, scan balik, 7w4d scan ikut bawah cuma kantung sahaja . 2w lagi app , kalau tak nampak baby, dr. suruh cuci.