Salam

Nak tanya saya baru lepas keguguran , before keguguran doc ada bagi ubat ni . Now dah gugur boleh still makan untuk habiskan tak ?

Salam
2 Các câu trả lời

Sy pernah dapt ubat ni.. mase tu bleeding at 4 week. Scan tak nampak kantung. So doc pkar sakit puan bg utk kuatkn rahim. Kalau tak pregnant, akan kuar haid mcam biase, kalau betol pregnant, ubat ni akan kuatkn rahim. Sy period pada 5 week 3day. Tu je bole share. Skrg sy mkan asid folic tiap2 hari.

5y trước

Chemical pregnancy. Kandungan tak menjadi. Period mcam biase.. cukup cycle day 30hr.. period lagi.

Sis keguguran brape week yea? sy dulu stop dlu ubt ni, tggu pregnent balik baru makan balik. Apa2 pun rujuk doktor sis.

5y trước

5week .