Rasa tak selesa dia area pusat

Nak tanya, saya baru je start morning sickness bila dah masuk 6weeks 4days.. bangun pagi perut rasa mcm masuk angin and lepas muntah baru ok. Tapi lepas tu ada rasa tak selesa dekat area pusat, rasa tu kejap dtg kejap hilang. Nak kata sakit tu tak juga cuma tak selesa sebab tak pernah rasa mcm tu sebelum pregnant. Ada yg penah rasa mcm ni? Normal atau tak ya #firstbaby

1 Trả lời

normal sis kbykan kna mkn byk sayur dan buah2 ye. jgn lupa minum air suam byk dri air mnis