pendarahan

Nak tanya ... Saya baru 8 minggu kehamilan ...Kalau semasa buang air kecil ada sedikit pendarahan ? Adakah ia normal atau sebalik nya ...

2 Các câu trả lời

Byk ke? Darah fresh ke coklat? Klu sikit, ianya normal. Klu nak puaskan hati tu, blh pg klinik, scan baby ok ke tak.. Lagi best. 😊

5y trước

Dah pergi check dh tapi rasa sakit kram dan sakit pinggang ..

pndrahan smasa hamil xnormal...refer doc . doc akn cek ape sbb dn klu prlu doc akn bg ubt kuat rahim

5y trước

Thank you ☺️