Vitamin apa penting selain folic acid ?

Hi nak tanya. Saya baru 7weeks then saya makan folic acid n obimin plus. Seminggu pertama makan okay. Dtg week 6 makan je terus muntah. Boleh suggest vitamin lain? Risau susu pun xleh minum. Minum je muntah terus. Risau perkembangan bby bila kita just boleh consume folic acid je. #firstmom #ingintahu #firstbaby

2 Các câu trả lời

hi. utk awal kandungan folic acid dah cukup. kecuali doktor awak ada suruh tambah yang lain. selalunya 2nd trim baru dr akan tukar dari folic acid ke obimin ke maltofer dll. as long as makan its okay. no worries! in shaa Allah..

2y trước

Tq sis!! ☺️😍

cuba tukar folic asid , saya on xboleh yg KK bagi jadi saya beli brand lain