keluar keputihan & lendir

nak tanya , saya 39minggu 1hari .. ada keluar keputihan sekali dengan lendir putih mengalir sampai kepeha .. perut sesekali sahaja menggeras , sakit lain bawah kangkang tu sakit , nak baring sekarang takboleh .. buat apa semua takkena . nak marah nak nangis takot semua ada , boleh bagi pendapat ? 😢 tu tanda nak bersalin ke ? #firstmom #bantusharing #pleasehelp #seriusnanya

2 Các câu trả lời

Hi sis. Awak dah keluar tanda tanda ke? Sbb saya merasai mcm awak sekarang. Risau sgt sgt 😣 due sabtu ni emm

2y trước

alhamdulillah takde pulak .

Lendir air ke? Klu was2 pkai pad & tgk klu basah lg better pegi LR, takut ketuban yg pecah

2y trước

Sbb klu ketuban dia mmg tekstur air, mengalir xblh nk tahan2 mcm kencing. Better pegi LR, sis pun dh dlm range blh bsalin pun.