Alahan dan mual

Hi .nak tanya pregnant mommy semua.ada tak yang jenis mual dan loya on off.contoh hari ni ada alahan, esok okey je.lusa alahan datang balik.😂 Dan ada tak jenis alahan xboleh tgk gmbar video makanan/mukbang.bila tgk rasa loya.🤭kiranya kat otak xboleh lalu langsung gambar makanan .wlaupun nk bayangkan makanan pun xboleh😂😂

4 Các câu trả lời

Sama dear, kalau dulu suka betul. Sekarang semua tak boleh.. Pastu kalau bau tumisan allahu seksaaaanyaaaaaa.. Makan terlalu kenyang pun tak boleh.. Nikmat makan semuaaaa ditarikkkk🤣🤣🤣

2y trước

owh samala sy ingat perut sy je plik.xboleh mkn bnyk.😂mkn sikit dah rasa penuh sgt perut.sblum pregnant sy mmg jnis kuat makan.dah knyng pun still nk mkn.hahaha..kalau sekarang, trpulang kalau mulut saya nak kunyah bru sy mkn.selera apa smua mmg xde.tgk mknan xbrnafsu🤣🤣

Saya tak bole tengok video org makan, video org masak, video makanan saja pun tak boleh. Bau makanan pun buat sy loya jgk😅. Kalau lalu je kt timeline video makanan,mmg skip laju2

2y trước

kann .sy haritu pelik juga.sebelum pregnant punya la suka tgk mukbang2.siap telan airliur.😂sekarang kalau lalu je post cmtu cpt2 scroll.loya rasa😂

Awak, saya bayangkan ikan patin tempoyak dlm kepala auto rasa mual/geli/loya. Rasa nak carut tiap kali ternampak signboard kedai ikan patin 😢

ada. saya sepanjang pregnant cmtu. 🥲

2y trước

iyeee. haha adoi betul confius sgt. bila dtg alahan tu mmg tkleh mkn apa lgsg. 🥲