37w 4d pregnant

Nak tanya perlu ke saya ke hospital sbb keluar tanda ni?? Selalunya keluar warna putih maybe tu keputihan tapi ni warna coklat ...tapi saya tak rasa sakit perut just rasa nak terkencing kencing jee...perlu ke hospital ??

37w 4d pregnant
5 Các câu trả lời

Sama mcm saya sis . 2 hari dah turun koko tapi takdak lendir . Dia mcm koko kering . Tapi takdak sakit apa pun . Ramai suruh tunggu bagi ada rasa sakit atau koko tu banyak baru pergi . Saya pernah masuk PAC sebelum ni sbb turun koko ni jugak sebelum ni , doc pakar tu cakap normal sbb cervix kita dah menipis dah bersedia untuk ada bukaan . Kalau ada tanda yg banyak atau sakit melampau baru datang

klo sy, tunggu byk skit.. bukan apa sis, tkt warded pstu jln lmbt buka.... Kt rmh blhla mcm2 usaha skit.. kat wad tu ermm.,, Klo lama sgt kt wad, tkt dpt doc xsabar dia induce je.. naya btl klo kena induce tu... sakit dia lain mcm.. nak lg klo drip.

saya mcm sis jgk . dh 4 hari keluar koko tp xsakit . xg hosp . tgu sakit dulu bru pegi . pengalaman kwn dia pegi hosp pastu kene balik semula doktor suruh tgu sakit bru dtg . 37w 5d . Doakan saya dipermudahkan urusan bersalin

Ikut pengalaman biras kite, masa tu dia keluar lendir darah pastu beberapa hari dah xde. Dia buat x tau je, sampai la dia rasa sakit sekejap2 dlm 5minit, baru dia pergi hospital.

sy mcm ni sis ank1 trs dtg ke hsptl dktr cek trus masuk ubat paksa bersalin...sis klu risau sis blh je pegi hsptl tnya dktr