tilam bayi

Nak tanya penting ke tilam baby tuu. Ke tak beli pun takpe. Sebab ingat nanti baby tu duk atas katil maknye juga. Perlu ke tak ye beli?

24 Các câu trả lời

Beli yg nipis, utk letak kat ruang tamu/travel. Klau yg tebal baby susah nak pusing badan, meniarap lambat nanti. Mlm2 dia tido dgn kita kan.

sy beli sebab siang hr letak bb kat atas tilam dia.. kat ruang tamu.. sy beli yg travel je... bila mlm je bb tdo atas katil ngn sy...

tilam beli lah, katil tak perlu sbb dia mmg akan share katil dgn kita juga 😂 kalau saya, saya letak tilam dia atas katil saya

Sye bli set toto ngan tilam. .toto x tlalu nipis bole bwk p mmne. .tilam plak mmg ltk sblh kte walau kte tdo ats ktil pon. Heheh

Kalau nak beli pun boleh jugak. Kot2 nanti bwk berjalan mana2, pegi beraya ke, boleh guna time dia tengah tido.

Saya pakai toto jea kt bby.. Nak kemana pun senang.. Hihi.. Nanti bby nak tido sekli dengan kita juga..

Tilam baby tu pentingla jugak sebab nanti nak balik kampung boleh bawak.santai2 dok Sana boleh letak ank

Nak kata xpntng tu xjugak. Sbb atleast ade alas klo dok sntai² kt mne² dlm uma. N boleh bawa travel.

Perlu. Senang tuk kesenangan diri sdri. Xdela nak sik duk atas ktil aje

perlu sis untuk bring2 kt ruang tamu beli yng murah2 je hehe