detail scan

Nak tanya penting ke detail scan? Mak sy ckp xperlu kdg2 scan kata xada mslh, bila lahir ada mslh.. So cm mne keliru skrg ni!

4 Các câu trả lời

Detail scan penting sbb sono akn check n tunjukkn setiap bhgn bby kita berserta ukuran & kondisinya okay atau x.. xde slhnya utk kte scan.. ada stu kes, sis ni mmg xpnh buat detailed scan pd 2 org anak dia & utk anak yg ktiga, dia tergerak hati nk scan & rupanya bby yg ketiga nie jantungnya berlubang.. ada kes lg dpt detect buah pinggang bby bgkak.. so pilihan di tangan sis..

Perlu sis. Details scan amat2 perlu. Lagi2 bla ibu ada masalah. Sbb ibu ade mslh blh efek pada bby. So ikut je ckp doctor. Sy da bapa kali scan bby sejak tahu ade gdm masa bby dlm perut 4bln. Stiap bln je mesti scan. Details scan tu tuk tahu otak bby ade cecair ke x, tulg blkg n semua tentang bby. Sbb tu pentingnya details scan sis.

Detail scan nk buat tu kandungan usia brpe boleh buat sis??

5y trước

Xsilap 20 minggu ke atas

Tq membantu