Hi Mommies !

Nak tanya.... pengalaman bersalin bagi ibu gdm on diet control.. kena serah diri ke? anak pertama +gdm/dc skrng dh 28 minggu #bantusharing #pleasehelp #firsttimemom #advicepls #firstmom #firstbaby

1 Trả lời

Hi mummy. Kalau based on my previous experience (dgm on diet control), yes memang bila kandungan cukup usia, kena terus serah diri dekat hospital. Nanti doctor bagi tarikh bila kena serah diri. Sebab kena serah diri: tak nak bayi lemas dalam kandungan

2y trước

Tq sis🥰