Pendarahan

hi nak tanya pengalaman. . 5 minggu hamil. tapi ada pendarahan . dah cek doktor. doktor bagitau mungkin ancaman keguguran. kena banyak rehat. sekain dari itu ada apa2 petua atau makanan yang sesuai untuk keadaan mcam ni?

2 Các câu trả lời

Hi sis.. Saya pun tengah mengalami masalah yg sama.. Kandungan 5 week 4 hari waktu pendarahan. Bagaimana dgn kandungan sis skng..

Bedrest sis. Jangan angkat berat. Sy dulu pun pendarahan masa kandungan bawah 12w. Sy baring jer.

5y trước

Terima kasih awk