Berat Badan Naik

Hi, nak tanya pendapat ibu-ibu sikit. Saya curently tengah 19 weeks pregnant, last checkup di Klinik Kesihatan bulan lepas berat 55kg, harini timbang 58.5kg (naik 3.5kg xsampai sebulan). Normal ke berat naik banyak around 19weeks ni? Check gula semua normal huhu risau pulak😢#1stimemom #firstbaby

2 Các câu trả lời

Jgn ambil mudah klau berat naik mendadak tu.. Sya pernah naik berat bdn dlm 3 bln brturut2 naik 2/3 kg x smpai sbln.Skli doc cek sangkut gdm.. Jga mkn ye sis.

Awak kan pregnant? Biasa lah naik. Asalkan gula semua okay, hb takde, awak ok lah. Takyah risau sangat. Biasa lah tu