Sblm Membuang Air Besar

Nak tanya pasal membuang air besar, kita hamil mmg ada sembelit kan, sya sampai 3hr 4hr x buang air besar, tetapi yg masalah nya, sblm rasa nak berak tu,sya asyik pitam teruk... Mcm nak pengsan... Ni anak yg ke 3...yg pertama dan ke 2 tu, x pernah mcm tu... Mami2 semua, ada mcm sya tak?? Dah 2 kali dah mcm ni.....

2 Các câu trả lời

saya pon ada masalah sembelit teruk.. saya beli liquid enema yg sumbat tu sis..klau nk mkan ubat2 sembelit ni tak berani..sis jgn teran takut kena buasir..klau pitam ni takut tekanan darah rendah.atau sis pergi jumpa doctor. risau pula klau sampai nk pengsan.sis banyakkan makan buah..inshaAllah ok..

Hb atau bp low?

4y trước

Darah check dah..... Cuma gula saja blm prnh check...