Musykil

Nak tanya para suami.. Suka isteri berterus terang means report diorg punya feeling atau masalah hari2, atau just suka para isteri simpan n luah dalam hati je? N bosan tak kalau dapat isteri yang suka bagi suggestion tentang hal urus rumah tangga?

5 Các câu trả lời

Luahkn je bia dia tahu. Suami ni ibarat makhluk asing🤣ssh sgt nk fhm hati kita. Tp ada apa yg x kena,apa yg buat kita sdih kita bgtaw je. Alhamdulillah sy buat mcm ni suami dia nk bg kita sedih pn dia rsau tkt stress.

Macam suami saya, dia suka saya terus terang. Boleh bincang & solve kan problem tu. Daripada pendam, tak dapat solve pape, kita makan hati. Lagipun lelaki ni bukannya faham hint. Kena ada komunikasi, kena slowtalk

Sy luahkan je hri2. Kekdg bla senyap suami cam pelik. Alhamdulillah. Suami jenis amek berat. Kekdg dia sdri kata ok x. Lrt x.

Open and loving discussion... have to be sensitive, and push only when required.

5y trước

Agreed

suka terus terang dan luah semua dengan komunikasi yg baik