Maltofer vitamin

Nak tanya para mommy yang amek Maltofer, which way cara makan yang betul ya? Selepas or Sebelum makan waktu perut kosong? Saya confuse sbb farmasi KK cakap makan selepas makan utama, tak perlu gap 2 jam. Tapi bila cakap kat doctor, dia pelik. Suruh amek masa perut kosong pulak. Bantuuuuuuu saya 😭 taknak HB drop lagi.

2 Các câu trả lời

Saya makan maltofer. Setakat ni saya ambil je before or after makan utama. Alhamdulillah hb okay. Jangan stress, yang penting jangan skip setiap hari. Kalau rasa vitamin tu tak okay, sis try minta suggestion dgn nurse vitamin ape yang okay.

sy xpernah mkn ubt yg nurse bg..Alhamdulillah start bukak buku pink smpi skrg 6 bulan hb sy okey