Cara makan ubat Maltofer

Saya nak tnya, mkn ubat Maltofer ni sama mcm mkn ubat zncofer ke.. kena gap 2 jam selepas mkn atau sebelum mkn ? Kalau ambil maltofer, paling bagusnya selepas atau sebelum makan, waktu pagi atau malam ?. ..

2 Các câu trả lời

Terpulang pd puan. Boleh masa bgn pagi atau sblm tido. Sy hb low makan 3biji sehari. tp tu la mcm kena tukar iberat je sbb tak berkesan mkn Maltofer ni🤧

8mo trước

Sy try ambik selepas makan, 2 biji sehari .. Maltofer ni tak perlu gap 2 jam. Selepas makan terus kemam ubat. Hanya Maltofer. Awk mkn mcm mana ?

mana2 ubt tmbh darah sama je cara pengambilan.