Ni tanda bersalin ke?

Hi nak tanya pada ibu yg berpengalaman , ini tanda2 bersalin ke? Keluar lendir putih campur coklatt2 gitu. Skrg dah 39 weeks

Ni tanda bersalin ke?
4 Các câu trả lời

salah satu tanda bersalin dah ni . kne monitor jugak, kalau dah keluar lendir + drh tu terus g hsptal k . semoga dipermudahkan

sama ar,g hospital baru 2cm.doc suruh blik,xsakit sampai sekarang.lg 1ari kena serah diri

6mo trước

sy xsakit langsung,doc kata klu xbersalin lg terus serah diri ti

ya Salah satu tanda hampir bersalin

Ye sis... Cepat2 ke PAC sis...